Over ons

SlowDownCoffee? Is dat niet een vreemde naam voor een koffiemerk? Want van koffie word je toch juist actief? Dat klopt. Maar koffie staat ook voor gezelligheid en ontspanning. Even rustig aan een bakkie doen met je familie, vrienden of collega’s. Koffie brengt een gesprek op gang en brengt mensen dichter bij elkaar.
banner_300x250px_5
Als je in je drukke leven die schaarse ‘quality time’ voor elkaar weet te vinden, dan is goede koffie ook belangrijk. In de horeca wordt er gelukkig steeds betere koffie(variatie) geschonken. En ook thuis ontdekken mensen dat ze met een goede espressomachine en wat oefening heerlijke koffie kunnen zetten.

Tijd voor elkaar. Tijd voor koffie
Met SlowDownCoffee kies jij als koffieliefhebber ook thuis voor goede koffie. En kun je genieten van dat mooie koffiemomentje met je familie of vrienden. Neem de tijd voor elkaar met een ruime keus uit lekkere (single origin) arabica koffies uit Afrika, Midden- en Zuid Amerika. Uiteraard altijd vers gebrand mét vermelding van de branddatum.

Onze bonen komen niet uit een grote koffiefabriek, maar worden in een kleine ambachtelijke branderij gebrand volgens het slow-roasting principe. Door mensen met passie voor het vak, die elke dag weer hun bijdrage willen leveren aan jouw perfecte momentje van ontspanning!

Vraag of opmerking?
Heb je een vraag of opmerking? Stel deze gerust hier of stuur een mail naar service@slowdowncoffee.nl.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!