Hoe vers is onze koffie?

7-1-2018. Wij krijgen vaak de vraag hoe vers onze koffie is. Een goede vraag, want dat betekend dat onze klanten houden van een vers bakkie koffie! Onze koffies worden in een kleine koffiebranderij op ambachtelijk wijze gebrand. Wat betekend dat voor de versheid van onze koffies? 

Hoe vers is onze koffie?

verse-koffie

Wij krijgen vaak de vraag hoe vers onze koffie is. Een erg goede vraag die wij graag beantwoorden, want de koffie die wij aan jou leveren is altijd vers! Onze koffies worden gebrand in een kleine koffiebranderij waar de koffie nog in kleine hoeveelheden ambachtelijk gebrand wordt. Hierdoor bepalen wij zelf de kwaliteit van de bonen en kunnen wij ook de versheid garanderen, en daarom koop je natuurlijk bij SlowDownCoffee!

Hoe snel leveren wij jouw koffie?

Doordat wij kleine hoeveelheden koffiebonen branden, kan het wel eens voorkomen dat jouw bestelling een dag later wordt meegenomen. Maar.. dan heb je uiteraard wel verse koffie en dat proef je terug in je eigen vers gezette kopje koffie. Voor de duidelijkheid(en eerlijkheid) vermelden wij altijd de branddatum op elke verpakking die wij leveren. Zo kan je altijd zien hoe vers de koffie is, handig he!

Hoe houd ik mijn koffie vers?

De luchtdichte bewaarbussen van CoffeeVac kan je mee bestellen met je verse koffiebonen zodat je ze netjes kan opbergen. Het bijzondere aan deze voorraadbussen is dat ze een 1-weg ventiel hebben: lucht kan uit de voorraadbus, maar er niet in! De bewaarbussen zijn verkrijgbaar in 3 maten, geschikt voor verse koffiebonen of versgemalen koffie: 250 gram, 500 gram en 1 kg.

Je kunt de CoffeeVac voorraadbussen met daarin je verse koffie (of andere vers producten) bewaren in je voorraadkast, koelkast of vriezer.

Hoe bestel en bewaar jij je koffie thuis? En hoe lang bewaar jij je koffie?

 

Tags: , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.