Jarig, we bestaan nu 5 jaar!

Utrecht, 9 juli 2018 | Het nieuwe koffiemerk SlowDownCoffee opende op 9 juli 2013 haar webshop. Inmiddels, 5 jaar later, branden we nog steeds met veel plezier onze koffies. Tevreden klanten zorgen voor een glimlach, hiervoor onze dank! Op nog veel jaren Vers gebrande koffie, mét vermelding van de branddatum en gemakkelijk online te bestellen. Op naar de volgende 5 jaar! 

banner_300x250px_5Chiel, oprichter: “Koffie brengt een gesprek op gang en brengt mensen dichter bij elkaar. Maar mensen zijn vaak heel druk. Als je in je drukke leven die schaarse ‘quality time’ voor elkaar weet te vinden, dan is goede koffie hierbij belangrijk.” Het is gebleken dat onze klanten deze waardering ook hebben en onze koffies in goede smaak vallen!

Vanuit deze gedachte is SlowDownCoffee geboren. SlowDownCoffee staat voor gewoon goede, vers gebrande koffiebonen die je eenvoudig online kunt bestellen. Zodat je de tijd kunt nemen voor dat mooie koffiemomentje met elkaar.

Zes unieke smaken

SlowDownCoffee start met een assortiment van 5 unieke 100% arabica koffies. Kies uit twee heerlijke Single Origin koffiebonen uit Colombia, Ehtiopië en Costa Rica en drie uitgebalanceerde espresso melanges uit Zuid & Centraal Amerika en Afrika. De smaken zijn te bestellen per 250 gram of per kilo. Gemalen en ongemalen. Uiteraard, en dat is gebleken in 5 jaar tijd, worden onze koffies ook op het werk gedronken. Een aantal kilo is dus ook een optie, onthoud wel dat we je graag het beste geven. Bestel daarom niet teveel! Maar ook zeker niet te weinig. Je hebt de koffies altijd snel, en vooral het belangrijkste, vers in huis!

Kleinschalig

De koffie van SlowDownCoffee komt niet uit een grootschalige fabriek, maar wordt in een kleine ambachtelijke branderij gebrand volgens het slow-roasting principe. Door mensen met passie voor het vak, die elke dag weer
hun bijdrage willen leveren aan jouw perfecte momentje van ontspanning.

 

Tags:


2 reacties op “Jarig, we bestaan nu 5 jaar!

  1. This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I enjoy seeing websites that understand the value of providing a prime resource for free. I truly loved reading your post. Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.